Hallo allemaal,

Vandaag laten we Las Vegas achter ons en gaan we naar Williams. Je weet wel, in Arizona. Goed, ik weet het ook niet te vinden, maar de navigatie wel. En de reden dat we er heen gaan is dat het dorp dicht bij de Grand Canyon ligt. En die willen we ook zien. De tocht door Arizona is niet erg afwisselend. Zand, rotsen, warmte en zo nu en dan een dorp.

Als we in Williams aankomen kunnen we nog net een helicopter vlucht boeken boven de Grand Canyon. Als we bij het vliegveld aankomen staat de helicopter al klaar. Eerst wat instructies en dan gaan we de lucht in.
Als snel naderen we de rand van de Canyon en dan krijgen we een schouwspel te zien wat eigenlijk niet met de camera vast te leggen is. Los daarvan waren er in Nevada een paar bosbranden, zodat de lucht gevuld was met rook en ik moest door een plexiglas raampje fotograferen, wat voor vervelende spiegelingen zorgde. Maar een paar foto's zijn gelukt.
De rand
Een brandhaard
The Grand Canyon
De Colorado rivier
We vliegen er dicht langs
Na een uur staan we weer aan de grond
Hierna rijden we met de auto naar een bezoekers centrum aan de rand van de canyon. Daar wachten we de zonsondergang af. Aan de overkant is de rook te zien van de branden
..... en dan terug naar het hotel